Gjutning

Gjutning, formning och armering för golvyta i betong

Vi erbjuder gjutning, formning och armering för att skapa en färdig golvyta i betong till privata hushåll och offentliga miljöer. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom företaget och hjälper er med platsgjuten betong.

Gjutning av olika slag

Vi erbjuder gjutning av olika slag som exempelvis betonggolv och platsgjuten betong. Vi gjuter stora betongytor med hjälp av armeringsjärn för att förstärka konstruktionen. Armeringsjärnet används som en slags förstärkning för att göra gjutningen dubbelt så stark. Vi erbjuder membranhärdning vilket innebär att den nygjutna betongytan täcks med exempelvis plastfolie för att minska avdunstningen. Detta sätt gör att betonggolvet blir extra starkt. Vid gjutning med betong är förarbetet väldigt viktigt och att underlaget har rätt förutsättningar. Vi tillverkar gjutformen i korrekta mått och hjälper till med hela processen.

Hur fungerar det?

Gjutning är en process där flytande material såsom betong hälls i en fast form. Betongen stelnar och härdar sedan i formen och kan användas till det tänkta användningsområdet.

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.