Gjutning

Vi erbjuder gjutning, formning och armering för att skapa en färdig golvyta i betong till privata hushåll och offentliga miljöer. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom företaget och hjälper er med platsgjuten betong.

Vi erbjuder gjutning!

Vi erbjuder gjutning av olika slag som exempelvis betonggolv och platsgjuten betong. Vi gjuter stora betongytor med hjälp av armeringsjärn för att förstärka konstruktionen. Armeringsjärnet används som en slags förstärkning för att göra gjutningen dubbelt så stark. Vi erbjuder membranhärdning vilket innebär att den nygjutna betongytan täcks med exempelvis plastfolie för att minska avdunstningen. Detta sätt gör att betonggolvet blir extra starkt. Vid gjutning med betong är förarbetet väldigt viktigt och att underlaget har rätt förutsättningar. Vi tillverkar gjutformen i korrekta mått och hjälper till med hela processen.

Nöjda kunder

Vi har många nöjda kunder och referenser i hela Skåne. Vi är en totalentreprenad inom gjutning av betong. Några av de arbeten vi utfört är att vi tillsammans med samarbetspartner byggt bottenplatta med väggar i platsgjuten betong till en kund. Till en annan kund har vi lagt hållbart och miljövänligt industrigolv i betong med diamantslipning. Vi har också tagit helhetsansvar för mark, grund och slipning (HTC Superfloor) för ca 950 m2 för ytterligare en kund. Listan på arbeten vi utfört är lång och vi besitter bred kunskap inom gjutning och betonggolv.

Läs mer om vår tjänst betonggolv!